Az LVD 1954 óta az integrált lemezmegmunkáló berendezések teljes skáláját kínálja világszerte az iparág számára. Minden LVD gép mögött egy olyan szakmai csapat, tudás és több mint 60 éves tapasztalat áll, amely azt a célt szolgálja, hogy az ügyfelek részére hatékony és magas minőségű csúcstechnológiás lemezmegmunkálási megoldások kerüljenek tervezésre és gyártásra.

Ha az LVD CNC gépet választja, biztos lehet a megbízható működésében, mérnöki pontosságában, és a gyártási folyamat magas szintű ellenőrzésében a csúcsminőségű munka érdekében.

A KASTO fémipari fűrészgépek széles választékát kínálja. Nagy teljesítményű és precíziós fűrészgépek, akár egyenes, akár gérvágás, akár kézi, akár teljesen automatikus kivitelben, a fémfűrésztől a szalagfűrészen át a körfűrészig. A KASTO fűrészprogramja éppoly sokrétű, mint a fémforgácsolás alkalmazásai.

A kor trendjeivel és szellemével egyetemben: Aki úgy dönt, hogy a KASTO-tól vásárol gépet, az egy tartós partnerség mellett dönt.

Flow a vízsugaras vágóberendezések legszélesebb körű választékát kínálja. Közel 40 éves tapasztalatával Flow az ultra nagynyomású technológia terén elismert innovatív tekintély a szakmában.